choice

Πλέον και υποβρύχιες εξερευνήσεις με τη βοήθεια της Google!

Με τις εφαρμογές της Google έχουμε «πάει» σχεδόν παντού! Έχουμε επισκεφτεί διάφορες γωνιές του κόσμου μέσω του Google Maps, διάφορα σημεία του πλανήτη μας μέσω του Google Earth, έχουμε «δει» τις θάλασσες με το Google Ocean και φτάσαμε στο διάστημα με το Google Sky.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ξεκίνησε η συνεργασία της Google με το Catlin Seaview Survey που μας επέτρεπε να πραγματοποιήσουμε μία εικονική κατάδυση στο Great Barrier Reef (το μεγαλύτερο κοραλλιογενές σύστημα στον κόσμο) μέσω της υπηρεσίας Google Street View.

Πλέον η συνεργασία επεκτείνεται σε περισσότερες τοποθεσίες, αφού έχουν προστεθεί καινούργιες υποβρύχιες διαδρομές με ένα φωτογραφικό υλικό που ξεπερνά τις 3000 φωτογραφίες για την κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Από την άνεση του σπιτιού μας μπορούμε να εξερευνήσουμε μαγευτικά μέρη κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και να φτάσουμε για παράδειγμα στο Monaco σε τοποθεσίες όπως το Larvotto Marine Reserve. Αν επιθυμούμε έχουμε τη δυνατότητα να μεταφερθούμε στο Mexico και να περιπλανηθούμε στο Santa Rosa Wall ή στο Columbia Deep αλλά και στο The Underwater Museum of Isla Mujeres.

Οι επιλογές είναι πολλές και αξίζει να τις… ψάξουμε. Αν έχετε διάθεση για μια βόλτα στο βυθό και στα μυστικά του, πατήστε εδώ ή στη παρακάτω φωτογραφία.