echoes is

Το Εchoes.gr Netradio είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, που μεταδίδει 24 ώρες την ημέρα τις καλύτερες επιλογές από την lounge, chillout, ambient, electronica διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή.

Ξεκίνησε την λειτουργία του στις 15 Μαΐου του 2007 από μια παρέα ανθρώπων που είχαν ως κοινό τους στοιχείο την αγάπη για την καλή και ποιοτική μουσική.

Ενώσαμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία μας μαζί με τις νέες τεχνολογίες και το internet που γνώριζαν τότε μια ραγδαία ανάπτυξη, επενδύσαμε σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ιδιόκτητους servers.

Πρωταρχικός μας στόχος μαζί με την ποιοτική μουσική  ήταν και είναι η σταθερότητα στη μετάδοση και η άψογη ποιότητα ήχου.

Η επιλογή του είδους της μουσικής δεν έγινε τυχαία. Αντικατοπτρίζει τη δική μας ανάγκη για ήχους που να μας χαλαρώνουν, να μας ηρεμούν και να μας ταξιδεύουν, που θα μπορούμε να ακούμε κάθε στιγμή της ημέρας χωρίς να γίνονται μονότονοι και κουραστικοί.

Το στοίχημα που βάλαμε όλη η ομάδα του Echoes.gr ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, αν αναλογιστεί κανείς πως όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται με μοναδική κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για την μουσική και την προσωπική δουλειά των συντελεστών.

Το Echoes.gr Netradio κερδίζει μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερους φίλους ακροατές οι οποίοι ακούν όλο και περισσότερες ώρες την μουσική του, από όπου κι αν βρίσκονται και σχεδόν με κάθε τρόπο και μέσο στο διαδίκτυο. Αυτό μας αποδεικνύει πως η προσπάθεια μας αναγνωρίζεται με τον καλύτερο τρόπο και βάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των προσωπικών μας απαιτήσεων.

Χωρίς τη βοήθεια των διαφημίσεων και άλλων τρόπων προβολής, αλλά ουσιαστικά μέσω των ανθρώπων που μας ακούνε, φτάσαμε να είμαστε μέσα στα πρώτα lounge διαδικτυακά ραδιόφωνα του κόσμου.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να κάνετε το Echoes.gr Netradio κομμάτι της καθημερινότητας σας και σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στη σελίδα και τις επιλογές μας.

 "Relax and Enjoy It... Just Listen !"