choice

Ετοιμαστείτε για...Dinner on the road!

Θυμάστε το Dinner in the Sky;

Οι τολμηροί και οι λάτρεις της αδρεναλίνης ανά τον κόσμο το...δοκίμασαν, απολαμβάνοντας γαστρονομικά δείπνα σε υψόμετρο 50 μέτρων πάνω από το έδαφος!

Αυτή τη φορά οι ιδρυτές του Dinner in the Sky, Stefan Kerkhofs και David Ghysels που αρέσκονται στο να ανακαλύπτουν πρωτότυπα και εντυπωσιακά concept, επινόησαν ένα mini εστιατόριο το οποίο δεν θα ίπταται αλλά θα ταξιδεύει!

Και το όνομα αυτού; "Dinner on the road", για διαδρομές ξεκούραστες και άκρως γευστικές.

Το φουτουριστικό όχημα το οποίο θα μετατραπεί σε εστιατόριο, θα είναι εξοπλισμένο με επαγγελματική κουζίνα, μοναδικό σύστημα σερβιρίσματος, αναπαυτικές πολυθρόνες που εγγυώνται απόλυτη χαλάρωση, φιμέ τζάμια για προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα και φυσικά μια τραπεζαρία αντίστοιχη εκείνης του Dinner in the Sky!

Στο πιο σύγχρονο κινητό εστιατόριο του κόσμου, διάσημοι Chef θα ετοιμάζουν ξεχωριστά πιάτα για τους τυχερούς επιβάτες σε ένα μοναδικό Chef's Table. Μάλιστα ο εσωτερικός σχεδιασμός του οχήματος μπορεί να αλλάζει κάθε φορά (με τη βοήθεια ψηφιακής τεχνολογίας) ώστε να ικανοποιεί τις προτιμήσεις των παρευρισκομένων.

Αν επιθυμείτε να ζήσετε και εσείς αυτή την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, απλά επισκεφτείτε για προκρατήσεις το www.dinnerontheroad.be