choice

Μία πισίνα για όσους δεν έχουν...υψοφοβία!

Στις 27 Απριλίου του 2010 η Σιγκαπούρη απέκτησε ένα ξενοδοχείο “κόσμημα”, ένα επίτευγμα της αρχιτεκτονικής σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Moshe Safdie.

Το Marina Bay Sands Hotel όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, προσελκύει επισκέπτες που επιλέγουν την πολυτέλεια και τη μοναδικότητα στις διακοπές τους. Σχεδιάστηκε με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς στην Ασία και το κατάφερε πολύ εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 2.560 δωμάτια, τρεις πύργους των 55 ορόφων, ορισμένα από τα καλύτερα καταστήματα της Ασίας, εστιατόρια παγκοσμίου φήμης με διάσημους σεφ, θέατρα, χώρο για υπαίθριες εκδηλώσεις, καζίνο, συνεδριακό κέντρο αλλά και ένα μουσείο σε σχήμα άνθους λωτού!

Το σημείο όμως που εντυπωσιάζει και κυριολεκτικά κλέβει την παράσταση είναι η πισίνα του!

Με μήκος που ξεπερνά 3 φορές το μήκος μιας πισίνας Ολυμπιακών διαστάσεων και τοποθετημένη σε ύψος 190 μέτρων, η πισίνα του Marina Bay Sands μοιάζει να αιωρείται στον ουρανό.

Κοιτάζοντας κανείς την απέραντη πισίνα, έχει την εντύπωση ότι το νερό της επεκτείνεται στον ορίζοντα και γίνεται ένα με αυτόν.

Φυσικά η θέα από την πισίνα κόβει την ανάσα και όσοι έχουν την τύχη να κολυμπήσουν σε αυτήν αισθάνονται πως είναι κυρίαρχοι του κόσμου!