choice

Καράβια βγήκαν στη στεριά...

Αν φλερτάρεις με την ιδέα ενός ταξιδιού με κρουαζιερόπλοιο αλλά σε φοβίζει η θάλασσα, τότε αυτό το ξενοδοχείο είναι για σένα! (Το ότι πέφτει λίγο μακριά, το προσπερνάμε και συνεχίζουμε).

Το The Sun Cruise Hotel βρίσκεται στην περιοχή Jeongdongjin της Νότιας Κορέας και έχει....προσαράξει στην κορυφή ενός μεγάλου βράχου. Η προνομιακή του τοποθεσία του επιτρέπει να έχει την καλύτερη θέα της ανατολής του ήλιου σε ολόκληρη τη χώρα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που το κάνει τόσο ξεχωριστό.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, είναι ίδιο με ένα πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο και ξεκίνησε να λειτουργεί το 2002 προσφέροντας στους επισκέπτες του όλες τις ανέσεις.
Με μήκος που φτάνει τα 165 μέτρα και ύψος τα 45, ζυγίζει περίπου 30.000 τόνους, ενώ διαθέτει 211 δωμάτια, πολυτελή εστιατόρια, πισίνες και περιστρεφόμενο club στο κατάστρωμα.

Μάλιστα για να αισθάνεται ο επισκέπτης πως όντως βρίσκεται μέσα σε ένα κρουαζιερόπλοιο, υπάρχουν ηχεία από τα οποία ακούγονται ήχοι των κυμάτων αλλά και των θαλάσσιων πουλιών!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το Sun Cruise Hotel είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα στη Νότια Κορέα.