choice

Γυάλινη τσουλήθρα αποκλειστικά για τολμηρούς!

Ένα από τα ψηλότερα κτίρια του Los Angeles, ο ουρανοξύστης US Bank Tower αυτό το διάστημα ανακαινίζεται.
Συγκεκριμένα ανακαινίζονται ορισμένοι από τους ορόφους που βρίσκονται στην κορυφή του κτιρίου και στο πλαίσιο των εργασιών αυτών έγιναν και κάποιες...ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Προστέθηκε ένα νέο εντυπωσιακό παρατηρητήριο το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους και προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα 360 μοιρών. Το τεράστιο πολυτελές παρατηρητήριο με τους τοίχους από γυαλί και θέα που συγκλονίζει φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για τους OUE Limited, την ιδιοκτήτρια εταιρεία του US Bank Tower. Έπρεπε να υπάρξει κάτι παραπάνω, κάτι που θα ξέφευγε από τα συνηθισμένα και που θα κέρδιζε τις εντυπώσεις.

Έτσι λοιπόν κατασκευάστηκε και μία γυάλινη τσουλήθρα η οποία ενώνει δύο ορόφους. Ξεκινά από τον 70ο και καταλήγει στον 69ο όροφο, βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου, έχει 10 μέτρα μήκος και πάχος 10 εκατοστά και αναμφίβολα δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους υψοφοβικούς.

Η Skyslide όπως ονομάζεται, “αιωρείται” σε ύψος 300 μέτρων από την επιφάνεια της γης και υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους επιλέξουν να...τσουλήσουν στην γυάλινη επιφάνειά της!  

Το νέο απόκτημα του Los Angeles θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 25 Ιουνίου 2016 ενώ ήδη προπωλούνται εισιτήρια μια και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο.