choice

Μαγικές εικόνες στη λίμνη Superior!

Είναι από τις στιγμές εκείνες που θα ήθελες πολύ να βρίσκεσαι εκεί και να βλέπεις αυτό το show της φύσης να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σου!

Η λίμνη Superior ανήκει στις λεγόμενες Μεγάλες Λίμνες (Great Lakes), έναν σχηματισμό λιμνών στα σύνορα Καναδά και Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον τελευταίο καιρό εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών που επικράτησαν στην περιοχή, η λίμνη σκεπάστηκε από ένα παχύ στρώμα πάγου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να εξερευνήσουν τις σπηλιές που υπάρχουν τριγύρω. Οι θερμοκρασίες όμως άρχισαν να αλλάζουν και η αντοχή του πάγου πλέον δοκιμάζεται...

Η φωτογράφος Dawn LaPointe η οποία μαζί με τον σύζυγό της Gary Fiedler ειδικεύονται στις φωτογραφήσεις φυσικών τοπίων, ανέβασε στην ιστοσελίδα τους στις 13 Φεβρουαρίου ένα video που καταγράφει εντυπωσιακά πλάνα!

Οι ισχυροί άνεμοι οι οποίοι έπνεαν στην περιοχή τις προηγούμενες ημέρες, οδήγησαν στις όχθες της λίμνης τον πάγο ο οποίος άρχισε να θρυμματίζεται σαν γυαλί δημιουργώντας έναν απίστευτα απροσδόκητο θόρυβο. 
Ως φωτογράφος, ο χειμώνας είναι η αγαπημένη μου εποχή για τα εξωτερικά γυρίσματα. Επειδή οι συνθήκες αλλάζουν τόσο συχνά, μένω πάντα έκπληκτη με αυτά που βλέπω” δήλωσε η LaPointe.