choice

Αντέχεις να μείνεις σε αυτό το ξενοδοχείο;

Ονομάζεται Natura Vive Skylodge Adventure Suite και σίγουρα είναι για λίγους. Είναι ιδανικό για τους τολμηρούς, για τους θαρραλέους, για τους λάτρεις της περιπέτειας και φυσικά για εκείνους που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με το ύψος!

Στην Ιερή κοιλάδα του Περού όπου μπορεί κανείς να συναντήσει τα πιο συναρπαστικά φυσικά τοπία, υπάρχει το ξενοδοχείο αυτό το οποίο υπόσχεται αν μη τι άλλο μία...αξέχαστη διαμονή.

Τα δωμάτια “κάψουλες” είναι διάφανα ώστε να προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα, ενώ κρέμονται σε μία απόκρημνη πλαγιά σε μία από τις υψηλότερες κορυφές της περιοχής.

Το πρωτότυπο αυτό συγκρότημα αποτελείται από τρεις σουίτες-κάψουλες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και οκτώ άτομα.

Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο το οποίο χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική αλλά και ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες polycarbonate που τις καθιστά απολύτως ασφαλείς. Παράλληλα, κάθε σουίτα περιέχει τέσσερα κρεβάτια, τραπεζαρία καθώς και οικολογικό μπάνιο.

Επίσης, κάθε κάψουλα διαθέτει έξι παράθυρα και τέσσερις αγωγούς εξαερισμού που εξασφαλίζουν μία άνετη ατμόσφαιρα, υψηλής ποιότητας στρώματα, βαμβακερά σεντόνια καθώς και πουπουλένια μαξιλάρια, εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες έναν υπέροχο ύπνο κάτω από τα αστέρια!

Η διαμονή στο Natura Vive Skylodge Adventure Suite συνοδεύεται από πρωινό και ένα δείπνο ενώ το κόστος διαμονής ανέρχεται στα 282 ευρώ.