choice

Τρία ελληνικά νησιά ανάμεσα στους κορυφαίους καταδυτικούς προορισμούς!

Σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η βρετανική εφημερίδα The Independent αναδεικνύει την Κω, τη Ρόδο και τη Λήμνο ως ιδανικούς προορισμούς οικογενειακών διακοπών με επίκεντρο τις καταδύσεις. Με αφορμή την ενδιαφέρουσα έκθεση “Κοραλλιογενείς Ύφαλοι: Μυστικές Πολιτείες της Θάλασσας” η οποία λαμβάνει χώρα στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, η βρετανική εφημερίδα προτείνει τους ιδανικότερους προορισμούς για καταδύσεις από το Sharm el-Sheikh της Αιγύπτου μέχρι τη Sri Lanka.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στη Μεσόγειο, οι καταδυτικοί προορισμοί συγκεντρώνονται στα τρία αυτά ελληνικά νησιά με τα ήρεμα και καθαρά νερά, όπου ο ταξιδιωτικός πράκτορας Mark Warner, διαθέτει 4 παραλιακά resort με σχολές καταδύσεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα παραθαλάσσια θέρετρα αποτελούν ιδανικούς προορισμούς όχι μόνο για τους νέους αλλά και για τις οικογένειες, μια και διαθέτουν πισίνες δωρεάν χρήσης για δοκιμαστικές καταδύσεις και πολλά μαθήματα καταδύσεων για ενήλικες και παιδιά άνω των 8 ετών με αγγλόφωνους εκπαιδευτές.