choice

Πως το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας

 

Το υποσυνείδητο είναι ο νους του κρυμμένου εαυτού μας που με τη δύναμη του μπορεί να φέρει περισσότερη υγεία, χαρά και ευτυχία στη ζωή μας.
Δεν χρειάζεται να αποκτήσετε αυτή τη δύναμη γιατί ήδη τη διαθέτετε, απλά θα πρέπει να την κατανοήσετε για να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλους τους τομείς της ζωή σας.

Η σοφία που κρύβεται στο υποσυνείδητο μπορεί να μας απαλλάξει από κάθε είδους υλικούς και φυσικούς περιορισμούς, καθώς και να θεραπεύσει τον ταραγμένο νου και τη ραγισμένη καρδιά μας. Σημαντική και απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπορούμε να ελέγχουμε τις σκέψεις μας προκαλώντας επιθυμητές καταστάσεις και συγχρόνως την απαίτηση στον εαυτό μας να γίνει και να κάνει αυτό που θέλει.

Όταν οι σκέψεις που κάνουμε είναι εποικοδομητικές, θετικές και ειρηνικές, η θαυματουργή δύναμη του υποσυνείδητου θα ανταποκριθεί και θα διαμορφώσει όμορφες καταστάσεις και ευχάριστο περιβάλλον στη καθημερινότητά μας.

Οι στόχοι που έχουμε στη ζωή μας θα πρέπει να διατηρούνται «ζωντανοί» για να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα. Θα πρέπει να διώχνουμε τις άσχημες εμπειρίες που μας καθηλώνουν από θέματα και προβλήματα του παρελθόντος, με στόχο να αλλάξει διάθεση το υποσυνείδητο και να μας γεμίσει με προσδοκίες και θετικά συναισθήματα.

Η καλλιέργεια του υποσυνείδητου με σκέψεις για ειρήνη, αρμονία και υγεία θα μας απαλλάξει από το στρες και θα επαναφέρει τον φυσικό ρυθμό της αναπνοής και την καλή λειτουργία του σώματος.

Το υποσυνείδητο συνεργάζεται απόλυτα για να μας προστατεύει, να λύνει τα προβλήματα που μας απασχολούν και να προσφέρει ισορροπία και ηρεμία.
Είναι το θαυμάσιο έργο της δημιουργικής διάνοιας που υπάρχει μέσα μας, που γνωρίζει την απάντηση και αποκαλύπτει την τέλεια λύση.

Φανταστείτε αυτό που επιθυμείτε και αισθανθείτε το σαν πραγματικότητα.