choice

Η Μόσχα της ημέρας και της νύχτας μέσα από ένα υπέροχο timelapse

Η κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Ρωσίας, πολεοδομικά εκτυλίσσεται σε ομόκεντρους κύκλους και οι εναλλαγές αρχιτεκτονικών στυλ, της προσδίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

H κλασική Μόσχα των Romanov, του Tolstoi, του μπαλέτου Sergei Diaghilev και του βιολοντσελίστα Mstislav Rostropovich, είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως και τα διάσημα αξιοθέατά της. Το Κρεμλίνο, η Κόκκινη Πλατεία, το Μπαλέτο Bolshoi, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Βασιλείου, η κρατική πινακοθήκη Tretyakov, το Μουσείο Καλών Τεχνών Pushkin και το ωδείο.

Υπάρχει όμως και η άλλη Μόσχα. Η μοντέρνα, η εναλλακτική, η σύγχρονη, η πολυτελής, η εντυπωσιακή! Η Μόσχα που συνεχίζει να ζει και να κινείται έντονα ακόμη και τις νύχτες. Γιατί, ως γνωστών, "Η Μόσχα δεν κοιμάται ποτέ!"

Η πόλη τις νύχτες σφύζει από ζωή! Υπέροχα φωτισμένη και  γεμάτη αντιθέσεις δεν διστάζει να παρασύρει τον επισκέπτη στους δικούς της μοναδικούς ρυθμούς!

Ο  κινηματογραφιστής zweizwei έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό timelapse που μας συστήνει την πασίγνωστη αϋπνία της Ρωσικής πρωτεύουσας.

Αξίζει πραγματικά να το απολαύσετε!