choice

Hotel de Glace: Ένα boutique ξενοδοχείο στη… «κατάψυξη»!

Περισσότεροι από 500 τόνοι  πάγου και 15.000 τόνοι χιονιού σε 2.973 τετραγωνικά μέτρα! Είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από πάγο και βρίσκεται μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Quebec στον Καναδά.

Ονομάζεται Hotel de Glace και είναι… καταδικασμένο να «πεθαίνει» κάθε άνοιξη με το που αρχίζει ο καιρός να ζεσταίνει. Βλέπετε, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, αν και εντυπωσιακό, δεν είναι ανθεκτικό κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Το Hotel de Glace άνοιξε τις πύλες του και φέτος για 13η σεζόν και θα παραμείνει ανοικτό έως τις 24 Μαρτίου. Τη φετινή χρονιά  πρωτοτυπεί με την παγωμένη πρόσοψή του αλλά και με το γενικό θέμα της διακόσμησης, που δεν είναι άλλο από το «Ταξίδι στο Κέντρο του Χειμώνα». Οι τολμηροί επισκέπτες του κάθε σεζόν είναι πολλοί και φέτος θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να ανακαλύψουν τα μυστικά της κατασκευής του ξενοδοχείου.

Αυτό το κάστρο από πάγο, διαθέτει 44 θεματικά δωμάτια και σουίτες, όλα φτιαγμένα από πάγο, σε αστικό στυλ διακόσμησης. Πέρα από τους χώρους διαμονής βέβαια, διαθέτει το δημοφιλές Ice Bar, καθώς και διάφορες φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις.

Αν αγαπάτε το …κρύο και είστε διατεθειμένοι να κοιμάστε με μπουφάν και να κυκλοφορείτε παντού κουκουλωμένοι, τότε το Hotel de Glace σας περιμένει και σας υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία!