choice

Εκπληκτικό time lapse από την Βαρκελώνη !

Βαρκελώνη!

Μια από τις πιο επιθυμητές πόλεις για τουρισμό, με πλούσια πολιτιστική ζωή, με ιστορικά μνημεία, με μοναδική αρχιτεκτονική, με ζωντανές γειτονιές και νυχτερινή διασκέδαση.

Η Βαρκελώνη είναι ίσως η πιο κοσμοπολίτικη ισπανική πόλη! Μία πόλη παραδοσιακή και σύγχρονη ταυτόχρονα, η πρωτεύουσα της Καταλονίας, κινείται και αναπνέει στους δικούς της μοναδικούς ρυθμούς.

Προχωρημένη κουλτούρα, τέχνη και αρχιτεκτονική, μοναδικά έργα τέχνης που κοσμούν τους δρόμους της και φυσικά γαστρονομικούς θησαυρούς! Η Βαρκελώνη τα έχει όλα. Ακόμα και Salvador Dali, Juan Miro, Antoni Gaudi αλλά και  Pablo Picasso (για ένα χρονικό διάστημα) ονόματα που συνέδεσαν άρρηκτα το όνομά τους μαζί της.

Ο φωτογράφος  Alexandr Kravtsov δημιούργησε ένα time-lapse video της Βαρκελώνης   για να μας «ταξιδέψει» στην πόλη που εύκολα μπορείς να την ερωτευτείς. Όπως τονίζει και ο ίδιος ο καλλιτέχνης χρειάστηκαν: «Μια σπασμένη κάμερα, ένα χαμένο flash drive, σχεδόν 100 βόλτες με τους συρμούς του μετρό, 24.000 φωτογραφίες και ατελείωτες ώρες μετά για την παραγωγή και την απόδοση 480GB υλικού»


Πραγματικά όμως άξιζε τον κόπο και με το παραπάνω!