choice

Θεότητες της Αυστραλίας από άλλο γαλαξία;

Στην ανθρώπινη ιστορία, τα ουράνια ήταν πάντα η επικράτεια των θεών, ενώ τα όντα που κατοικούσαν σε έναν κόσμο πέρα από τη Γη θεωρούνταν συνήθως υπερφυσικά.

Η ιδέα της ύπαρξης κατοικημένων κόσμων χάνεται στα βάθη του χρόνου, με σαφές αναφορές μέσα από τις θεωρήσεις των Ελλήνων φιλοσόφων, όπως το παρακάτω απόσπασμα από μία επιστολή του Έλληνα φιλοσόφου Επικούρου προς τον Ηρόδοτο τον 4ο αιώνα π.Χ.

«Υπάρχουν άπειροι κόσμοι, άλλοι όμοιοι και άλλοι διαφορετικοί από τον δικό μας κόσμο. Επειδή τα άτομα που είναι άπειρα σε αριθμό…. φτάνουν ως τις πιο μακρινές αποστάσεις. Διότι αυτά τα άτομα που η φύση τους είναι τέτοια ώστε ένας κόσμος θα μπορέσει να γεννηθεί ή να δημιουργηθεί από αυτά, δεν εξαντλήθηκαν σε έναν κόσμο ή σε περιορισμένο αριθμό κόσμων…. Έτσι δεν υπάρχει πουθενά εμπόδιο για την ύπαρξη άπειρων κόσμων…. Πρέπει να πιστέψουμε ότι σε όλους τους κόσμους υπάρχουν ζωντανά πλάσματα και φυτά και άλλα πράγματα που βλέπουμε σε αυτόν εδώ τον κόσμο».

Στην περιοχή «The Kimberley’s» της βορειοδυτικής Αυστραλίας υπάρχουν ζωγραφιές σε σπηλιές, των Αβοριγίνων, που είναι πιθανό να αναπαριστούν όντα που ήρθαν από άλλο μέρος του Γαλαξία μας.

Οι φιγούρες «Wandjina» απεικονίζονται με λευκά πρόσωπα, μεγάλα σκούρα μάτια και χωρίς στόμα, θυμίζοντας έντονα τα σύγχρονα σενάρια για την εξωγήινη φυλή των Grey.
Επιπλέον, το περίεργο ή η σύμπτωση, είναι ότι και ο καπετάνιος που ανακάλυψε τις σπηλιές το 1938, ονομαζόταν Grey.

Σύμφωνα με την τοπική παράδοση οι Wandjina είχαν τόσες δυνάμεις που δεν χρειαζόταν να μιλάνε, ενώ ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και γενναιόδωροι στους κατοίκους της περιοχής.
Οι μακρινοί επισκέπτες βοήθησαν τους Αβοριγίνες να εξελιχθούν με τις γνώσεις τους και λατρεύονται σαν κορυφαίοι θεοί, ακόμα και σήμερα από μεγάλη μερίδα του ντόπιου πληθυσμού.

Το βέβαιο είναι ότι οι παραδόσεις που μέχρι σήμερα υποστηρίζουν ότι εξωγήινοι επισκέφθηκαν τη Γη στο παρελθόν και δίδαξαν σε αρχαίους λαούς τον πολιτισμό τους, έρχεται σε μεγάλη αντιπαράθεση με όσους δηλώνουν πως αυτό αποτελεί βαρύτατη προσβολή για τους λαούς αυτούς και τα επιτεύγματά τους.