choice

Το...gadget που θα εξαφανίσει το tablet

Αναμφισβήτητα το tablet είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα τεχνολογίας, καθώς βρίσκεται στα χέρια δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών και αποφέρει περίπου 67 δις. δολάρια ετησίως σε αυτούς που ελέγχουν την αγορά του.
 
Οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο, αυξάνουν διαρκώς τις επιδόσεις των συσκευών τους και τις εφοδιάζουν με όλο και πιο προηγμένες λειτουργίες, ενώ πολλές φορές αντιγράφουν η μία την άλλη προσπαθώντας να επιτύχουν κάτι καινοτόμο και ελκυστικό.
 
Και ενώ μέχρι σήμερα το tablet αποτελεί την κυρίαρχη τάση στον λατρεμένο κόσμο της τεχνολογίας, ένα επίδοξο gadget απειλεί την κυριαρχία του.
 
Πρόκειται για μια συσκευή που διαθέτει μεγάλη δυνατότητα αποθήκευσης πληροφοριών, δεν χρειάζεται καλώδια και μπαταρία, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κολλάει ποτέ!
 
Η επαναστατική ανακάλυψη ονομάζεται BOOK και στο παρακάτω video o παρουσιαστής μας περιγράφει ότι το έντυπο βιβλίο εξακολουθεί να παραμένει το πλέον πρωτοποριακό προϊόν της τεχνολογικής εποχής μας.
 
Το video κυκλοφορεί και με ελληνικούς υπότιτλους και στην ουσία αποτελεί μια παρωδία για τις εκατοντάδες διαφημίσεις έξυπνων και μη συσκευών, που έχουν κατακλύσει την αγορά.
Ευρηματικό και εξαιρετικά πνευματώδες το ολιγόλεπτο video, φέρνει στο προσκήνιο το έντυπο βιβλίο και το πλασάρει με τη σύγχρονη αίγλη της ανταγωνιστικής και μοναδικής ανακάλυψης.