choice

Το Dinner In The Sky καταφθάνει στην Αθήνα

Στις 14 Φεβρουαρίου θα κάνει την επίσημη πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα το Dinner In The Sky, στέλνοντας τους καλεσμένους για δείπνο κυριολεκτικά στα ουράνια.

Το πρωτότυπο «εστιατόριο» έχει ταξιδέψει μέχρι σήμερα σε 45 πόλεις, ενώ στη χώρα μας η «απογείωση» θα γίνεται κάθε βράδυ στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.
 
Το Dinner In The Sky είναι ένα τραπέζι που μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα, σερβίροντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας.

Η πλατφόρμα-εστιατόριο ανυψώνεται με τη βοήθεια γερανού και αιωρείται σε ύψος 50 μέτρων από το έδαφος, ενώ έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, με σκοπό να απογειώσει εμάς και τις…αισθήσεις μας!
 
Τα καθίσματα τύπου bucket μπορούν να περιστρέφονται 90 μοίρες δεξιά και αριστερά διευκολύνοντας την επικοινωνία με όσους παρευρίσκονται στο τραπέζι, ενώ παράλληλα μας προσφέρουν τη δυνατότητα και την απόλαυση να θαυμάσουμε τη θέα που απλώνεται κάτω από τα πόδια μας.
 
Παρά το υψόμετρο, το Dinner In The Sky μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς καλύπτεται από μεγάλη τέντα για προστασία από τη βροχή και τον αέρα, ενώ διαθέτει και ειδικές θερμάστρες για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Βέβαια όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του «...πιστέψτε μας, η εμπειρία θα σας συναρπάσει και το κρύο θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί».
 
Και επειδή δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται άβολα στην ιδέα ενός αιωρούμενου δείπνου, οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα.
Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814, το οποίο αφορά την κατασκευή και τη λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων.
Επιπλέον, έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας.
 
Όσοι λοιπόν επιθυμούν να δειπνήσουν στα…σύννεφα μπορούν να ενημερωθούν για το μενού στο site του Dinner In The Sky, ενώ παράλληλα θα μπορούν να κάνουν κράτηση on line, με το κόστος για ένα πλήρες δείπνο να ανέρχεται στα120 ευρώ ανά άτομο.