choice

Το CNN προτείνει χειμερινές διακοπές στην Ελλάδα!

Πολλές φορές μέχρι σήμερα το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο φιλοξένησε μέσα από άρθρα του τις ομορφιές της χώρας μας.

Μέσα σε αφιερώματα για τους καλύτερους προορισμούς του κόσμου, πολύ συχνά η Ελλάδα έβλεπε κάποια γωνιά της να φιγουράρει και να προτείνεται ως τόπος ιδανικών διακοπών.

Αυτή τη φορά το CNN Travel ανακαλύπτει τη χειμερινή Ελλάδα και προτείνει έξι λόγους για να την επισκεφτεί κάποιος τον χειμώνα.
Το κείμενο αναφέρει πως η Ελλάδα δεν είναι μόνο ένας καλοκαιρινός προορισμός, μια και το χειμώνα υπάρχουν μαγευτικές τοποθεσίες που αξίζει κανείς να γνωρίσει από κοντά. Μάλιστα  προτείνει και έξι προορισμούς, διαφημίζοντας για άλλη μια φορά τις ομορφιές της χώρας μας.

Με στόχο να προσελκύσει τον ταξιδιώτη, επιλέγει τα πιο «classy» μέρη που μπορεί να επισκεφτεί κανείς κατά τους χειμερινούς μήνες. Μέρη ιδανικά για ρομαντικές αποδράσεις.

Η συντάκτρια του άρθρου Ράνια Μάργαρη, που ζει μόνιμα στην Ελβετία και συνεργάζεται με εφημερίδες, περιοδικά και online οδηγούς γράφοντας κυρίως για ταξίδια, φαγητό και lifestyle, προτείνει έξι προορισμούς.

Τα έξι σημεία που επιλέγει είναι τα Ζαγοροχώρια, η Μονεμβασιά, το Πήλιο, η Ευρυτανία, Μάνη και η Θεσσαλονίκη.