choice

The Magic Mountain: Ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Στα Βόρεια της Χιλής, στην περιοχή Los Rios μέσα στο δάσος της Παταγονίας, βρίσκεται ένα ξενοδοχείο εναρμονισμένο απόλυτα με το περιβάλλον.

Είναι το πρωτότυπο και αναμφίβολα εντυπωσιακό Magic Mountain Lodge, οι ιδιοκτήτες του οποίου εμπνεύστηκαν το όνομά του από έναν μύθο που λέει για ένα μαγικό βουνό στην συγκεκριμένη περιοχή το οποίο εκπληρώνει ευχές.

Το ξενοδοχείο που εκπλήσσει ευχάριστα με την αρχιτεκτονική του είναι κατασκευασμένο από τοπικά οικοδομικά υλικά. Εξωτερικά μοιάζει με βουνό, εσωτερικά κυριαρχεί το ξύλο, ενώ στην κορυφή του δεσπόζει ένας τεχνητός καταρράκτης που «ξεδιψάει» το πράσινο το οποίο απλώνεται σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια.

Το Magic Mountain Lodge διαθέτει 13 δωμάτια, καθένα από τα οποία έχει δανειστεί το όνομα ενός πουλιού της περιοχής και παρέχει στον επισκέπτη όλες τις ανέσεις αλλά και μοναδική θέα στο πυκνό δάσος.

Με πόρτες και παράθυρα αντίκες και με μία ξύλινη κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στο οίκημα, το ξενοδοχείο μοιάζει σαν μεσαιωνικό πύργο. Θεωρείται το στολίδι της Χιλής και είναι το πλέον ιδανικό για όσους αγαπούν τη φύση και την ηρεμία.