choice

Ίσως το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Κίνας

Αν αναρωτιέστε που είναι συγκεντρωμένα τα περισσότερα εντυπωσιακά κτήρια στον κόσμο, η απάντηση είναι στην Κίνα. Τα τελευταία χρόνια που η χώρα αυτή εξελίσσεται σε παγκόσμια υπερδύναμη, αυξάνεται και ο αριθμός των κατασκευών που σε εκπλήσσουν με την ιδιαιτερότητά τους.

Ένα από αυτά και το 27ώροφο Sheraton Huzhou Hot Spring Resort κοντά στη Shanghai με το σχήμα πέταλου ή… donat! Το ξενοδοχείο με τα 321 δωμάτια, ανάμεσα στα οποία 44 είναι σουίτες και 39 βίλες, αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους έχουν την οικονομική άνεση να το επισκεφτούν.

Είναι χτισμένο στις όχθες της λίμνης Taihu στην πόλη Huzhou, η οποία εξαιτίας του ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Τροπικό του Καρκίνου, διαθέτει υποτροπικό υγρό κλίμα και μέση θερμοκρασία 12,2- 16,1 βαθμούς Κελσίου.

Το Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, σχεδιασμένο από τον Κινέζο αρχιτέκτονα Ma Yanson, μοιάζει να επιπλέει στα νερά της λίμνης, ενώ οι δύο πλευρές του «συναντώνται» σε δύο υπόγεια επίπεδα. Με τρία εστιατόρια τοπικής αλλά και διεθνής κουζίνας,  δύο lounge και αίθουσες για συνεδριάσεις, έχει κερδίσει εύκολα τις καρδιές των τουριστών.

Το spa του ξενοδοχείου διαθέτει ατμόλουτρο, σάουνα και φυσικά πισίνες υδροθεραπείας, ενώ το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα, υπάρχουν αερόβια προγράμματα και θεραπείες μασάζ. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι, γραφείο με εργονομική καρέκλα, σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεόραση LCD και τα μπάνια στις σουίτες είναι από μάρμαρο.

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους εκεί, έχουν στην διάθεσή τους ένα νησί 1600 τετραγωνικών μέτρων και έναν συντονιστή γάμου ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ομαλή εξέλιξη της κάθε εκδήλωσης.