choice

Ολόκληρη η ακτογραμμή της Ελλάδας με ένα click

 

Το Διαδίκτυο αποτελεί πλέον απαραίτητο σύντροφο οποιουδήποτε ταξιδιώτη, καθώς μπορεί να προσφέρει έναν τεράστιο όγκο χρήσιμων πληροφοριών πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Συνεχώς «γεννιούνται» αρκετές υπηρεσίες και εφαρμογές με σκοπό να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό την ταξιδιωτική εμπειρία.

Εδώ και λίγες ημέρες μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα έκανε την εμφάνισή της, έχοντας στόχο της να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες επιλέγουν προορισμούς για διακοπές.

Πρόκειται για το tripinview.com, που μας δίνει την δυνατότητα να «πετάξουμε» πάνω από παραθαλάσσιους προορισμούς της Ελλάδας και να ανακαλύψουμε ακόμη και την πιο «κρυφή» και απομακρυσμένη παραλία. Να γνωρίσουμε το μεγαλείο του ελληνικού αρχιπελάγους, να δούμε ξενοδοχεία που μας ενδιαφέρουν, να εξερευνήσουμε κάθε σπιθαμή του πανέμορφου τόπου μας.

Το tripinview.com δημιουργήθηκε από την GeotagAeroview και είναι μία μοναδική ιδέα παγκοσμίως. Μία ομάδα νέων επιστημόνων, επαγγελματιών και έμπειρων επιχειρηματιών από την Ελλάδα, κατάφεραν να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφήσουν ολόκληρη την ελληνική ακτογραμμή.

Χάρη στην λεπτομερή δουλειά τους έχουμε πρόσβαση σε έναν θαυμαστό κόσμο 200.000 φωτογραφιών και 120 ωρών video. Σύντομα μάλιστα η ομάδα της GeotagAeroview θα εντάξει στην πλατφόρμα και άλλους Μεσογειακούς προορισμούς, όπως η Κύπρος, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Τουρκία, η Κροατία και η Μάλτα.

Ο επικεφαλής του εγχειρήματος, Αχιλλέας Χατζηνίκος, ανέφερε ότι για την υλοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος χρειάστηκαν τρία χρόνια και περίπου 1 εκατ. ευρώ. Τόνισε επίσης ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμες και οι ακτογραμμές όλων των χωρών της Μεσογείου. Έως το 2015, (που θα προστεθούν οι ακτογραμμές της Καραϊβικής), η πλατφόρμα στοχεύει σε 5 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το tripinview κάνοντας κλικ εδώ