choice

Οι Κυκλάδες ανάμεσα στους 7 πιο ρομαντικούς προορισμούς παγκοσμίως!

Πρόσφατα το Business Insider δημοσίευσε ένα άρθρο μέσα από το οποίο «συστήνει» στους επισκέπτες του, τους επτά πιο ρομαντικούς προορισμούς στον κόσμο.

Ανάμεσά τους και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων, το οποίο σύμφωνα με το ηλεκτρονικό περιοδικό, αποτελεί πόλο έλξης τόσο για νεόνυμφους όσο και για έμπειρους ταξιδιώτες.

«Υπάρχουν ορισμένα μέρη στον κόσμο, όπου ο ρομαντισμός υπάρχει στον αέρα. Από μια κερασιά που θα ανθίσει στους καθαρούς δρόμους του Kyoto, μέχρι ένα αισθησιακό tango στο Μπουένος Άιρες…» αναφέρει στον πρόλογό του το Business Insider και συνεχίζει παραθέτοντας τους επτά πιο ρομαντικούς παγκοσμίως.

Το Bali της Ινδονησίας, η Brugge του Βελγίου, το Buenos Aires της Αργεντινής, το Charleston της Νότιας Καρολίνα, το Cinque Terre της Ιταλικής Ριβιέρας, το Fez στο Μαρόκο και τα νησιά των Κυκλάδων στη χώρα μας, είναι στη λίστα με τους πιο ρομαντικούς προορισμούς που πρέπει κάποιος να επισκεφτεί.

«Δύσκολα θα βρείτε καλύτερα από τις Κυκλάδες ή τα Ελληνικά Νησιά. Τα γαλαζοπράσινα νερά των νησιών είναι ένα αξιοθέατο από μόνα τους και τα ρουστίκ βουνά, ο λαμπερός ήλιος και το νόστιμο φαγητό προσελκύουν πολλούς νεόνυμφους και έμπειρους ταξιδιώτες.
Το πιο διάσημο από τα νησιά, η Σαντορίνη, μπορεί να υπερηφανεύεται για το μαγευτικό της ηλιοβασίλεμα και τα λευκά πέτρινα σπιτάκια της. Η Νάξος, το μεγαλύτερο από τα νησιά, διαθέτει μεγάλες, αμμώδεις παραλίες και εκπληκτικές καταπράσινες κοιλάδες και φαράγγια
», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ιστοσελίδα.