choice

Ψηφίζουμε Ελλάδα για το βραβείο του καλύτερου προορισμού στα Social !

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα minube.net διοργανώνει ένα διαγωνισμό-ψηφοφορία για να αναδείξει τον καλύτερο προορισμό, σύμφωνα με την παρουσία του στα social media.

Η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική ώστε να αναδείξουμε τη χώρα μας και τις ελληνικές πόλεις, στις κορυφαίες θέσεις του καταλόγου που θα δημιουργηθεί.

Ο τρόπος συμμετοχής είναι πολύ απλός. Μπαίνουμε στη σελίδα του διαγωνισμού και κάνουμε click στο εικονίδιο Vote για να δώσουμε την ψήφο μας στην αγαπημένη μας χώρα και στην πόλη που επιθυμούμε. Υπάρχει μάλιστα και η δυνατότητα να διαγωνιστούμε στέλνοντας στέλνοντας φωτογραφίες από τον αγαπημένο μας προορισμό.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου στις 24:00 το βράδυ και μέχρι στιγμής σήμερα στις 4 Φεβρουαρίου, η Ελλάδα βρίσκεται στην 3η θέση παγκοσμίως! Με τη βοήθεια όλων μας μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά!

Η παρουσία της χώρας μας είναι ήδη ισχυρή μέσω του ΕΟΤ και του Visit Greece με στοιχεία που το αποδεικνύουν. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το Visit Greece κατάφερε να αποκτήσει 1,1 εκατομμύριο followers στο Google + και να γίνει παγκόσμιο case study για τη Google.

Όσο για τα Likes στο Facebook αγγίζουν τις 103.000 ενώ οι followers στο Twitter ξεπερνούν τους 30.000. Στο Youtube τα views είναι περισσότερα από 4 εκατομμύρια και οι Pinterest followers πάνω από 3.000.

Ελάτε να αναδείξουμε την Ελλάδα και τις ομορφιές της με μία απλή ψήφο.
Ψηφίστε με ένα κλικ εδώ