choice

Διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic

Αν είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή ερασιτέχνης, αν αγαπάτε τη φωτογραφία και δεν χάνετε την ευκαιρία να αιχμαλωτίσετε με την κάμερά σας ότι σας τραβάει το ενδιαφέρον ή ότι σας εντυπωσιάζει, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό φωτογραφίας "National Geographic Photo Contest 2013".

Το National Geographic διοργανώνει και φέτος τον μεγάλο αυτό διαγωνισμό και περιμένει τους λάτρεις της φωτογραφίας από όλο τον κόσμο να δηλώσουν συμμετοχή. Αν ενδιαφέρεστε θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην επίσημη ιστοσελίδα του National Geographic Photo Contest 2013 μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Για κάθε φωτογραφία που θα σταλεί στον διαγωνισμό, απαιτείται παράβολο 15 δολάρια ενώ ο αριθμός των εικόνων που μπορείτε να στείλετε είναι απεριόριστος. Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνιστείτε είναι: Άνθρωποι, Τοπία και  Φύση.

10.000 δολάρια περιμένουν τον μεγάλο νικητή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει και στο ετήσιο Σεμινάριο Φωτογραφίας του National Geographic που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2014 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Washington.

«Μία εικόνα χίλιες λέξεις» λένε.«Κλειδώστε» τη στιγμή για πάντα και περάστε την στην αιωνιότητα. Μια φωτογραφία δίνει αξία στη στιγμή και σε κάθε τι που απαθανατίζει. Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας και… καλή σας τύχη!